Autor: Beta

Info
27.03.2019.
09:15
Na protestima u više od sto gradova u Srbiji učestvuju građani koji pripadaju srednjoj klasi i koji protestuju zbog neslobode medija, korumpiranosti vlasti i nerešavanja pitanja kao što su nezaposlenost, siromaštvo i odlazak mladih, pokazalo je anketno istraživanje SeConS Grupe za razvojnu inicijativu i Fridrih Ebert Fondacije.
  • GaryNS

    28.03.2019 12:14
    Istine radi
    Moje bolje poznavanje prilika u Srbiji dovodime do samo jednog zaključka da građani ovde protestuju, jer su lično ili su njihovi roditelji izgubili nezakonite privilegije visokih položaja u društvu.
    Svi što protestuju su jednom ili sa obe noge u žutom.

    Da Bog da imao pa nemao, jevrejska je kletva.
    Taj gubitak novca, moći i privilegija pogađa jednu manjinsku grupu koja je nekada zavodila žutu demo(n)kratiju u Srbiji.
  • Džoni

    27.03.2019 12:59
    ja lično
    protestvujem jer želim da se ZABRANE IZVRŠITELJI a da NOTARI PLAĆAJU OVERU GRAĐANIMA, ali mislim da moji zahtevi nešto ne nailaze na odobravanje ostalih, pa kontam da organizujem neki protest četvrtkom recimo
  • Milo

    27.03.2019 11:06
    Da
    Mislio sam da ce protesti biti zbog opsteg stanja u drustvu,malih plata,siromastva ovog drustva itd sto mori i opterecuje ovaj narod,a onda dodjose ovi lopovi bogatasi stranaka 2000 koji su se obogatiliiii da se postave za vodje bez ikakvog prava,tada sam odustao jer sam uvideo da njih ne interesuje narod vec dolazak opet na vlast,tako da mi je jasno da i vlast i opozicija rade za istog stranog gazdu,koga ne zanima ovaj narod ni njegovi problemi,protesti su trebali zabraniti sumnjivim politicarima dolazak i upad u nase redove,a pogotovo postavljanje za vodje,necu da ih gledam bili su na vlasti pokazali ko su i sta su,vise ne dolazim necu da me vode tajkuni,lazni moralisti,nemam ja zivaca da slusav vase glupe govore,ne interesuje vas sto narod radi za male pare,sto nema prava,sto izvrsitelji rade kao dragstor otimaju sirotinji,vas narod obicni ne zanima ,vas zanima samo da zasednete i nastavite jaram ove sirotinje,tako da ipak sam vas provalio,radite za istoga Gazdu!
  • /

    27.03.2019 10:17
    /
    ne brinite za odlazak, nece vise niko hteti radnika iz srbije uz dolazecu izmenu obrazovanja po kojoj ce roditelji da pisu ocene

    to ce biti rezultat one komisije migranata za borbu protiv migracija.
  • Ivana

    27.03.2019 09:48
    Najgora drzave Evrope
    A samo clanak do ovoga sa naslovom:
    "Mašinski prerađeno ulje izliveno u kanalizaciju u Rumenki..."

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna