Autor: Novosti, RTS

Info
10.04.2019.
11:17
Devojčica od godinu dana A. K. preminula je u utorak veče u požarevačkoj bolnici, pošto je, prema prvim informacijama, pojela otrov za glodare.
  • Iva

    10.04.2019 21:33
    Krompir drzava na kubik
    Srbija je jedina drzava u Evropi koja ima nekontrolisanu prodaju svih vrsta pesticida i rodenticida u poljoprivrednim apoteka.

    Svako apsolutno svako moze uci u poljoprivrednoj apoteci i bez ikakve dozvole,upisa,odobrenja i bilo cega kada se recimo kupuje standardni lekovi u klasicnim apotekama,svako moze u poljoprivrednoj apoteci kupiti najaci otrov i raditi sa njim sta god pozeli.

    Bio taj neko ludak,dusevni bolesnik,ubica sa predumisljajem nema veze.Udjes u poljo apoteci i kazes" Dajte mi taj i taj otrov jedno 5 kila evo Vam 1000 dinara,hvala lepo dovidjenja dovidjenja...".

    Sa jedne strane sanitarna inspekcija kontrolise lokale da li su uradili dezinsekciju i deratizaciju ali sa druge strane ne onemogucuje stanovistvu da kupi sta god pozeli od otrova.

    Trovanje karbofuranom,trovanje pcela,trovanje riba to se sve radi u Srbiji usled nekontrolisane prodaje pesticida i rodenticida bilo gde bilo kome za bilo koji novac.

    Ako je neko lud ili ogranicenih umnih sposobnosti i ti mu prodas otvor iz poljopapoteke i on shodno tome ne uradi po upustvu jer je lud i nedovoljno inteligentan da bi shvatio sta pise u upustvu ili je na kraju krajeva nepismen ko ce biti kriv za upotrebu tih preparata i za nastalu smrt tih preparata direktno ili indirektno kako ljudi tako i zivotinja a u ovom slucaju i deteta od 2 godina?

  • Ne mogu da ćutim

    10.04.2019 12:36
    Srbijo.
    Da je bila sita, ne bi ga probala sigurno.
    Niti pažena, niti sita.
    Rođena u Srbiji i živela godinu dana.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna