Autor: RTS

Info
15.04.2019.
18:22 > 18:45
Mali maturanti su u petak i subotu polagali probni prijemni ispit za upis u srednje škole.
  • Protiv žive

    17.04.2019 10:04
    Živa u mozgu
    Nije mi dozvoljeno da kažem šta želim.
  • Nana

    16.04.2019 08:55
    Predlažem roditeljima da pročešljaju Yotube i pročitaju komentare ispod. Nebitno da li su na našem ili engleskom, fond reči je katastrofalan kao i sklop rečenica.
    Zapitajte se kada su vaša dece samostalno, bez teranja, pročitala neku knjigu. Ni mi nismo sve učilil ni naučili u školi, ali sam sigurna da smo više čitali i i na taj način učili nove pojmove.
    Kako civilizacija odmiče meni se čini da ćemo se vratiti na hijeroglife.
  • Zvekete

    16.04.2019 08:32
    Koment
    Kao što sam već pisao, deca su zaglupljena do panja. Krivicu snose roditelji koji ne teraju decu da nešto pročitaju i nauče. Nastavnici su izgubili status vaspitača, to je sada isključivo na roditeljima.
    Filozofija "jadna deca" "previše za učenje" "obimno gradivo" je linija manjeg otpora da se moderni roditelji ne bi bavili svojom decom i da bi imali više vremena za teretane, banje, solarijume, izlaske, ljubavnike itd.
    Deca su glupava, pozabavite se njima....diskretno ;)
  • ns

    16.04.2019 07:35
    a jel znaju nastavnici značenje te reči, mom detetu je učiteljica upala u wc jer je čula da tamo na odmoru radi domaći, možeš misliti zbog domaćeg da dobije traume za ceo život kako ga starije korpulentne gospođe vijaju da mu vide pišu, neka nauče prvo odrasli šta znači diskrecija i privatnost, to je ipak škola a ne Birkenau ili Aušvic.
  • Sumadinac

    15.04.2019 21:16
    DISKRETNO...
    Nisu deca kriva sto ne znaju znacenje...
    Nastavnici da budu to sto treba da budu, da decu uce necemu pa onda da strajkuju i traze povisice...
    U skolama rade najnesposobniji, svi strucni odose u privredu...
  • Ja

    15.04.2019 19:47
    Nije problem bio u reći diskretno nego u rečenici u kojoj je ona upotrebljena."Budi diskretan u razgovoru za posao".Ako je diskretan neupadljiv kako mislite da dobijete posao?
  • naivcina

    15.04.2019 18:53
    .
    Sve u svemu jedna velika glupost to sa tim polaganjem.Ako djaci nisu pokazali dobre rezultate onda neko nije dobro odradio posao .Zar ne ???
    Bezpotrebno maltretiranje djaka. toliko

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna