Autor: Blic, N1

Info
17.04.2019.
08:52 > 19:57
Samo dve nedelje nakon što su Grad Zrenjanin i investitor Grupa Zillio saopštili da je ishodovana sanitarna saglasnost za korišćenje vode iz postorojenja za prečišćavanje, fabrika vode prestala je sa radom.
  • Dabar

    16.06.2019 20:17
    A račun od vodovoda 1220rsd! Treba da ih je sramota, za plaćanje otrova!
  • mile

    18.04.2019 10:14
    Oni su izabrali naprednjacku vlast pa nek pitaju vicica on I ovako sve zna I u sve se razume.
  • Nemanja Frankfurt

    18.04.2019 09:58
    Sendvic drzava
    Grad od 80+ hiljada stanovnika nema pijacu vodu,90% prigradskih naselja u Beogradu nema kanalizaciju ali zato imamo slogan predsednika"Buducnost Srbije".

    Pricao sam sa jednim HR menadzerom koja radi u agenciji za zaposljavanje stranaca u Nemackoj(Bundesagentur für Arbeit).Kaze zena dok god Balkanski narodi gde prvo ubraja Srbe i Bosance rade za Africke plate od 200 eura ne mogu ocekivati ubrzanje procedure za zaposlenje u Nemackoj pre 12 meseci od dana podnosenja zahteva.Ne zato sto im ne trebaju radnici vec zato sto smo mi za njih ovde jedan od najkriminalnijih naroda u Evropi.

    A radi se za 200 eura plate u Srbiji ne zato sto nemacke i EU firme i investitori ne zele da plate i 1000 eura plate po radniku vec zato sto je reket gramzivih politicara i politickih kriminalaca u Srbiji prema bilo kakvom postenom i stranom investitoru koji hoce dati evropske plate ili barem 50% evropskog proseka plate toliki da jednostavno im je saopsteno da sve sto je preko 250 eura plate ti politicari u Srbiji gube tlo pod nogama i narod ih nece glasati vise.Sve sto imaju ispod 250 eura plate narod u Srbiji ce ih opet glasati na izborima.

    Dok se mozak naroda u Srbiji ne promeni kako sam nezvanicno cuo cekace se i do 24 meseci na radne vize u Nemackoj za gradjane Srbije i "Zapadnog Balkana" kako oni to ovde kazu za bivsu SFRJ.Dobili su nezvanicno saopstenje od politickog vrha u Srbiji ako bi se islo brze od toga ne bi vise ostao niko od glasaca u Srbiji da glasa te koje glasa.
  • Zorana Gipsarević

    18.04.2019 09:46
    Ajmo Zrenjaninci u autobuse pa na Grand miting u Beogradu, Vođa deli sendviče i flašicu vode!
  • Milan Iskov

    18.04.2019 06:26
    Delavska ulica 312 Maribor
    Kad smo sa SLovenskom firmom za filtracije dosli u Vodovod Zrenjanin neki strasni Ceh kako su ga zvali je pametovao kako ce on samo sa mehanickom fitlracijom da sve ocisti a znaju i vrabci da se Arsen moze samo hemijskim putem i price o kreditima o grejs periodima na 5 do 7 godina bla bla kome sta kome 10% kojoj stranci ma dajte ljudi bozji odneli smo 3 balona vode u Laboratorij u Ljubljani u roku par sati Zrenjanin Ljubljana i nakon par dana zvala nas je Direktorica Labortaorija da dodjemo jer je morala da pozove Policiju i prijavi zagadjenje vode. Mislili su da je voda doneta negdje iz Slovenije. 50% vise arsena od dozvoljene granice je bilo u testiranoj vodi. I naravno tadasnja vlast nam nije dozvolila da to obajvljujemo u javnost u Srbiji. Pre nas i posle nas godinama su dolazili iz raznih zemalja da urade filtracije ali zao nije narod kriv nego bagra koja je na vlasti koja bi da krade. Ne hvala adio smo rekli.
  • Ziveo nekad u ZR

    17.04.2019 22:21
    Nema gorih od nas
    Sve ce to narod Zrenjanina opet glasati za kilo kackavalja i litar jestivog ulja.
  • bora

    17.04.2019 22:06
    slikanje politicara
    Molim vas objavite iz arhive tekstove od Brnbicke i Janjica o sreci Zrenjaninaca koji ce posle
    decenija piti kvalitetnu vodu.
  • Aradjanka

    17.04.2019 21:13
    Da mi je samo znati dokle cemo placati suvim zlatom vodu koja nije ni za tehnicku upotrebu. Zna li neko nacin da se to ne placa jer ovo je prevrsilo svaku meru....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna