Autor: Tanjug

Info
19.04.2019.
17:55 > 18:16
Regulatorna agencija za elektronske komunikacije i poštanske usluge (RATEL) izdala je dozvolu britanskoj firmi Vodafon za obavljanje delatnosti elektronskih komunikacija u oblasti javnih komunikacionih mreža i usluga.
  • Slavomir

    05.06.2020 11:51
    Kako skidaju ako im ti nisi dozvolio :D
  • Milan Beskov

    20.04.2019 18:46
    Hilandarska 4
    Nemojte ni u snu da ponude mobilnu telefoniju da kupite SIM. POznam ih od davne 1994 godine sa prvim mobilnim u Italiji i sada kad kupite sim gori su od VIP-a tri puta. Prevare i navlakuse sa raznim vidovima uplata skidaju automatski kad pocnete nesto da koristite iako ste izricito oznacili da necete da koristite nesto u paketima itd. Zadnji primer kupite u Italiji SIM i date im datum do kojeg hocete da koristite Prepaid SIM - oni i nakon toga salju dodatnih 9 eura pa 3 eura pa 7 eura itd...na broj iako ste izricito narucili da sa tim i tim datumom SIM necete koristiti vise. Pazite se nema veceg mobilnog muljatora od ovih. Nikada im nemojte dati broj kartice ili sa njom platiti. Samo gotovinom. NIkada ni upisati. Oni ladno skidaju sa vaseg bancnog racuna ili debitne kartice cim dodje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna