Autor: Tanjug, Politika

Info
20.04.2019.
15:55 > 15:57
Lekovi koji sadrže cinoksacin, flumekin, nalidiksinsku i pipemidinsku kiselinu biće povučeni sa tržišta EU, a u skladu sa konačnom odlukom Evropske komisije, i Agencija za lekove i medicinska sredstva Srbije privremeno će staviti van snage dozvolu za promet lekova koji sadrže pipemidinsku kiselinu.
  • Iskustva

    20.04.2019 23:09
    Ko ne veruje neka proveri
    Bolje da su povukli Bromozepam, koji menja mozak i ostavlja trane posledice koje se više ne mogu izlečiti. Uglavnom dugotrajna upotreba izaziva, rađa psihoze, kod svih osoba pa i životinja.
    EU ga je zabranila za upotrebu.
    U Srbiji je ko dobar dan... kao i svi ostali zepami.
    Tužne su priče koje znam oko ovog, neću d aih ispričam iz poštovanja prema ljudima koji su stradali.
    Mogu vam ispričati za psa, koji je uspavan jer su ga vlasnice kljukale Bromozepamom d abude miran u doba bombardovanja.
    Nažalost, nisu znale da ostavlja psoeldice i kasnije je pas bio sve plašljiviji i plašljiviji, nije više hteo da izađe na ulicu.
    Na kraju je uspavan.
    A tek ljudi... koji na kraju ne smeju da izađu na ulicu.
  • ja

    20.04.2019 23:01
    privremeno
    A sta to znaci da ce privremeno staviti van snage dozvolu za ove lekove??? Znaci sklonice ih privremeno dok se malo stisa oko spornih lekova a onda ce nastaviti sa prodajom, koga briga. Sta bi s onim lekovima za pritisak? predpostavljam nista! Na zapadu se sporni lekovi povuku sa trzista i nema ih vise u prodaji, a ne privremeno...
  • Marija

    20.04.2019 18:05
    ko im jos veruje
    Farmaceutska mafijo, koliko si dosad zivota unistila?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna