Autor: RTS

Info
25.04.2019.
07:39
Turistička inspekcija kontrolisala je rad turističke agencije "Magdalena travel" 28. i 29. marta, i nakon uočenih nepravilnosti, pokrenula prekršajni postupak protiv nje.
  • Neko ko je upucen

    25.04.2019 09:05
    Kako se rade travel prevare
    Magdalena travel je registrovana sa 100 dinara osnivackog garantnog uloga.DAkle udjes u agenciju za privredne registre kazes "hocu da prodajem turisticke aranzmane putem interneta" kazu nema problem,uplatis taksu od 4500 dinara/40 eura za osnivanje drustva sa ogranicenom odgovornoscu(DOO) stavis 100 dinara po zakonu osnivacki kapital,onaj u APR te ne pita nista vise,samo kaze"Dodji za 2-3 dana za resenje o registraciji" dodjes nakon 2-3 dana uzmes resenje o registraciji,dobijes sa tim resenjem pravo na sluzbeni pecat firme,odes do pecatoresca das 1000 dinara/8 eura za pecat i sa pecatom stices automatski pravo na otvaranje dinarskog i deviznog racuna firme u bilo kojoj banci.

    Otvoris sluzbeni firmin racun u banci sa resenjem iz APR za koji te niko ne pita nista,pecatom od 1000 dinara i SVE JE PO ZAKONU i sa dinarskim i deviznim racunom u banci pozoves likove iz Internet agencija da ti urade sajt za prevare putem interneta za prodaju nepostojecih aranzmana trenutno na njihovom sajtu top ponuda"Halkidiki 79 eura 10 nocenja" narod se primi uplati novac ti kao vlasnik firme nigde depozite JER TE NIKO NISTA NIJE NI PITAO prilikom registracije u APR-u ili u banci i sa pokradenim parama jedno 50,100,200 hiljada eura odes iz drzave na period od 6,12 meseci i sa pokradenim parama se vratis 2020-e i osnujes trecu agenciju na istom mestu gde su bile prve dve od koje si na pravarama putem Internet sajta uzeo par stotina hiljada eura.

    Sve je po Zakonu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna