Autor: Beta, Blic

Info
27.04.2019.
14:20
Nekoliko desetina građana okupilo se danas ispred pekare "Roma" u beogradskom naselju Borča, protestujući što je sin vlasnika tog objekta objavio na Fejsbuku fotografiju na kojoj rukama pokazuje dvoglavog orla, simbol Velike Albanije, prenose mediji.
  • Mare

    27.04.2019 16:48
    Cekaj jel to tako strasno? Jel napao koga?
  • Niko

    27.04.2019 16:19
    pera
    Tako je,to su sosoni i ti!
  • Ja

    27.04.2019 15:49
    Koja je razlika između promovisanja ideologije Velike Albanije ili Velike Srbije? Zašto je velikosrbijanski nacionalizam dopušten, a bunimo se kada se priča o Velikoj Albaniji? Dokle god ne skapiramo da su to dve iste stvari i ne počnemo tako da ih tretiramo, bićemo kanalizacija Evrope. Da ne bude zabune, protivnik sam i jednog i drugog, ali me izluđuje kako se mi nerviramo šta drugi rade, a u stvari i mi radimo apsolutno isto to.
  • Pravi Opalim te g...

    27.04.2019 15:31
    A kada mi dizemo tri prsta u tudjoj zemlji? Konkretno, proslog maja u Temisvaru je prosla gomila nasih patriJota skandirajuci uz neartikulisano urlanje sa podignutim tri prsta. Bilo me je sramota huliganstine i ostatak dana sam se sporazumevao na engleskom. Voleo bih da su to probali u Madzarskoj.
  • PatriJote

    27.04.2019 14:56
    Sve moj do mojega
    PatriJote u službi vlasti i sa ciljem da se mobiliše narod za neke imaginarne ratno-oslobodilačke pohode. Nešto vas nisam gospodo u tom broju i sa takvom pomamom videla kada treba da se brane prava radnika, trudnica, osoba sa invaliditetom (podsećam da su u NS-u nedavno izgubili pravo na personalnog asistenta jer grad navodno nema para). Gde ste gospodo patrJote kada treba da se brane reke, šume i sela od MHE i pohlepnih investitora? Gde ste kada treba da se spasu porodice od privatnih izvršitelja?
  • Terazijski Crnogorac

    27.04.2019 14:49
    Zemlja gruva.
    Veliki sam protivnik bilo kakvog uznemiravanja bilo koga narocito ne volim antagonizme na osnovu verske ili nacionalne pripadnosti. Gradjanima albanske nacionalnosti koji drze pekare zelim da jos dugo rade ali takodje i da izdaju fiskalne racune i ne izbegavaju placanje poreza. Treba u zemlji gde zivis preuzimati i privilegije ali i obaveze. Idite dragi gradjani u pekare i obratite paznju da li se izdaju fiskalni racuni od kifli i bureka koji bi trebalo da idu za bolnice, skole, zabavista itd... Obaveza placanja poreza je deo gradjanskog ponasanja.
  • pera

    27.04.2019 14:42
    ..
    Jbg, mora da se zna ko je najveci primitivac u regionu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna