Autor: Politika

Info
09.05.2019.
21:30 > 21:20
Kada je u pitanju voda za piće, ne nazire se izlazak iz začaranog kruga za Zrenjanince.
  • aljos

    12.05.2019 19:48
    zatvor
    Sad se vidi koliko ova vlada brine o svom narodu dobicete opet po hemisku ili jedan blok ako ih birate samo pijacu vodu cistu nikad moze sa Arsenom to nije tako strasno po zdravlju u EU su granice vece nego u Srbiji zato vam treba voda sa Arsenom i dodatnim losim mineralima sta bi vi jos hteli pecene golubove e Zrenjaninci nema od vas nista sem da trpite i cutite a ovi vam udaraju cuske i to dobre cuske
  • Jaja

    10.05.2019 08:04
    Sramota, vlast samo trazi izgovore da smanji ulaganja pa makar nam svima ugrozila zdravlje...

    Umesto da doticno ministartstvo zabrani pusenje skroz i zabrani motore sa unutrasnjim sagorevanjem, da otvori fond za elektroautomobile itd... oni gledaju kako da nas truju i ozakonjuju korupciju.

  • PetarPP

    10.05.2019 07:44
    E zrenjaninci moji, pa treba da vas je pun trg svakodnevno dok ne smenite bahate i dok ne dobijete normalne uslove za život.
    To vama očigledno ne smeta dovoljno.

    @Tasicu botu
    Ajd bežanija ti odavde, nemoj nam teraš decu. Isti si kao av.
  • Mila

    10.05.2019 07:42
    Lopov do lopova
    Sledece sto moze se ocekivati u jednoj ultra korumpiranoj krompir drzavi to je ispijanje case vode iz Zrenjaninskog gradskog vodovoda od strane gradonacelnika Zrenjanina i Ministra Zdravlja pred kamerama u udarnom tv terminu za par dana ako novinari i dalje nastave da vrse pritisak na opstinsku vlast u vezi ispravnosti kvaliteta vode jednog grada od sto hiljada stanovnika jedne drzave kandidata za Evropsku Uniju kako se ne bi stopirale dalje donacije EU koje se trose kako se trose i trosice se kako ce se trositi na isti nacin na koje su i potrosene do sada.

    Dakle znajuci u kakvoj raspaloj rupetini od drzave sam odrasla ne bi me cudilo da odgovorni ljudi iz Ministarstva i gradske opstine naspu casu iz Zrenjaninskog vodovoda i da je popiju pred kamerama kako bi dokazali da je voda u redu i u potpunosti zdrava za pice.


  • dax

    10.05.2019 00:47
    e ako oni kazu da nisu moramo im verovati; ipak je to iskrena gomila intelektualnih gromada.
  • Tasic 1951

    10.05.2019 00:01
    Samo bežanija odavde deco
    Ko će kome ako neće svoj svome.
  • lala4ever

    09.05.2019 22:21
    Nije Smrdistan ŠveCka
    Do danas je samo Švedska morala da snizi prvobitni sopstveni standard kvaliteta vode da bi bio u skladu sa EU sandardom. Švedski je bio najrigorozniji u Evropi (i na svetu) do njenog ulaska u EU (1995.), a da je švedski standard uzet za EU standard, nijedna istočnoevropska članica ga ne bi dostigla ni za 50 godina.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna