Autor: RTS, Tanjug

Info
24.05.2019.
13:03 > 13:44
Preminula je zvezda srpske i jugoslovenske kinematografije Dušica Žegarac, saopštilo je Udruženje filmskih glumaca Srbije.
  • pad vizantije

    24.05.2019 15:23
    pesma nad pesmama
    Svaki novi odlazak velikana iz SFRJ donosi nam tužne trenutke
    i pokazuje prazninu kod onih koji nam to saopštavaju.
    mogli ste bar malo potruditi da napišete nešto više a i toplije
    o ovoj vrhunskoj umetnici koju je imala SFRJ.
    Njeno prisustvo u seriji Pesma, Žike Pavloviča je neizbisivo...
  • Deks

    24.05.2019 14:04
    Slava joj! Bila je naša velika glumica i istinska filmska zvezda. Uvek je plenila svojim karakterom i lepotom. Sećam se da sam je prvi put gledao u jednom starom dečijem filmu gde je ako se ne varam glumila umiruću majku jedne siromašne devojčice, ni dan danas ne znam ime tog filma. Na žalost nakon raspada Jugoslavije i pored bogate filmske karijere i privatnim životom Evropljanke u pravom smislu te reči nije bila interesantna našim režimskim medijima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna