Autor: RTS

Info
26.05.2019.
07:27 > 07:28
U samoj završnici predizborne kampanje za poslanike Evropskog parlamenta nemačku političku scenu je uzdrmao apsolutno neočekivani zemljotres. Grupa od devedesetak najuticajnijih nemačkih zvezda na društvenoj mreži "Jutjub" objavila je zajednički video-snimak u kojem pozivaju građane da ne glasaju za stranke vladajuće koalicije – demohrišćanski blok (CDU-CSU) i socijaldemokrate (SPD), ali ni za opozicionu desničarsku Alternativu za Nemačku (AfD).
  • Srđan

    26.05.2019 07:46
    P***ousti bauk kruži Evropom
    Ovo mi liči na čuvenu SnS-ovsku mantru "svi su oni isti". U slučaju Nemačke, samo glas za SPD je glas za evropske vrednosti. Tante Angi, vreme ti je za penziju!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna