Autor: 021.rs

Info
05.06.2019.
15:08
Pokrajinski sekretar za urbanizam i zaštitu životne sredine Vladimir Galić potpisao je Memorandum o razumevanju za realizaciju projekta revitalizacije Velikog bačkog kanala, zajedno sa šefom Delegacije EU u Srbiji Semom Fabricijem, ministrima u Vladi Srbije Jadrankom Joksimović i Goranom Trivanom i predsednikom Opštine Vrbas Milanom Glušcem.
  • Duško Černobiljski

    06.06.2019 09:03
    ...
    Našem kanalu ništa ne fali. Kupamo se svake godine, kupaju se deca, imamo takmičenja u ronjenju, vodu ne pijemo ali svako leto od nje pravimo lepe zelene sladolede.
  • Polgar

    05.06.2019 18:18
    Dajte akciju manite se vise memoranduma sporazuma o razumevanju i slicnih akata,ovo je tek najava potencijalnih(mogucih) radova,nemojte vise bacati prasinu ljudima u oci,trebalo je zakonski regulisati i primorati sve te firme koje najvecim delom zagadjuju da naprave precistace i filtere kako bi u sto manjoj meri zagadjivali sredinu,deonica tog kanala je nazalost mrtva i veliko je pitanje da li ce zivot u tom delu moci da se javi!
  • Milr

    05.06.2019 17:58
    Predsednik opstine Vrbas Milan Glusac...za rubriku verovali ili ne....
  • pozovite

    05.06.2019 17:23
    okupatore
    koji su izgradili vojvodinu da vam rese problem
  • Dejan

    05.06.2019 16:02
    Posao
    Pazite ovu sliku,kanu ne bi mogao da se provuce a nekada su ovde brodovi prolazili ! Ista situacija kao u pazaru, samo sto je ovde otpad organski tonuo na dno,ima preko 8 metara mulja koji je tokican i niko ne zna gde ce njim !!! Dosli brCki crnogorci,udelili predfix ime gradu onom strugaru i onda je poceo pogrom ovog Vojvodjanskog vodotoka ! Kozara iz kule,spiritana, vital, secerana, kanalizacija i ostali recipijenti trovaci. I ko je kriv,niko,pa oni ?? Dosli ,,oslobodioci,, i napravili situaciju, sad cemo da uzmemo kredit da bi ovo ocistili a narod ce da otplati taj kredit, divna situacija a bivsi direktori vitala i secerane se sas baskare po nekim vilama daleko davde i lece svoju decu od nekih psiho bolesti a vi potpisujte memorandume i ostale gluposti
  • ex chapman

    05.06.2019 15:30
    brlog
    potpisan sa 16 godina zakašnjenja. kad je moj ćale sve isplanirao, dogovorio i obezbedio pare iz iste te EU, e onda nije valjalo. zaboravio je da uključi "prave ljude" kako bi i oni dobili "ono što im pripada". napominjem da se to dešava u vreme vladavine onih "naših", da ne lajem...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna