Autor: Tanjug, Index.hr

Info
13.06.2019.
16:18
Dvadesetdvogodišnji V. M. kojem je određen jednomesečni istražni zatvor zbog nedavnog napada na grupu sezonskih radnika srpske nacionalnosti u Supetru, prošle godine je bio u grupi Hajdukovih navijača koji su učestvovali u incidentu na benzinskoj pumpi u Vrčinu kod Beograda gde su uzeli artikle koje nisu platili i šarali ustaške grafite, preneo je portal Index.hr.
  • Vladimir

    14.06.2019 09:03
    Zarad para?
    Pa bolje da ostaneš u smrdiji I postaneš navijač, nego da ideš tamo gde te mrze! Već vidim sledeći slogan.vladajuce koalicije doktora i strucnjaka, kada započnu akciju spasavanja srpske omladine od kandži prevrtljivog zapada, sa ciljem ostanka u rodnoj grudi jerbo nema ko da radi u tolikim silnim fabrikama, a još manje da primi platu od istih! Ne bi me čudilo da je neki doktor stručnjak i smislio ovakav način zastrasivanja, jer na kraju krajeva oni nama duguju, zma se ko je prva ruka!
  • Stvarno

    13.06.2019 21:15
    Sve ista banda ko i ovde. Kriminalci prerušeni u navijače...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna