Autor: Beta

Info
17.06.2019.
15:58 > 16:33
Nekadašnji Poverenik za informacije od javnog značaja, advokat Rodoljub Šabić izjavio je danas u Nišu da ima razloga da bude promenjen Zakon o slobodnom pristupu informacijama od javnog značaja, ali da je potpuni apsurd misliti da se od javnosti može oduzeti pravo da zna šta se dešava sa izmenama zakona.
  • cane

    20.06.2019 10:27
    SAMOPROMOTER ŠABIĆ
    Šabić na čelu tzv. boraca protiv korupcije. Svi su oni u organe kojima su rukovodili zaposlili buljuke službenika mimo javnih konkursa koristeći rupe u zakonu i diskreciona prava, a navodno se zalažu za transparentost kao preduslov za suzbijanje korupcije.
  • pera

    17.06.2019 18:48
    ..
    Sabicu,kandidujte se na ovim izborima, da napokon imamo za koga da glasamo, iako je biracki spisak namesten. Kad i pored toga uzmete vlast, kao pravnik, siguran sam da bi znali sta treba da se radi sa fizickim licima iz sadasnje vlasti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna