Autor: RSE

Info
22.06.2019.
19:32
Stotinak nezadovoljnih građana sečom stabala u parku prirode Košutnjak u Beogradu blokiralo je kamion koji vozi odsečene četinare sa gradilišta Zavoda za sport, a zatim su upali na gradilište.
  • Gradjanin

    23.06.2019 03:00
    Ns
    Kakav debilizam, ne moze bas nigde nista da se ne posece, to nema ni u jednoj zemlji na svetu.
  • Iva

    22.06.2019 20:35
    Krompir drzava na kubik
    Najgora nacija Evrope smo mi Srbi.Ako ne mozemo drugogai unistavati unistavamo sami sebe.Specijalisti za autodestrukciju i onih koji su sa nama i nas samih.Nema boljih u tom segmentu od nas u celoj Evropi potvrdjeno kroz istoriju unazad 500 godina.Pitajte samo na sekundu sve one narode koji su otisli i odvojili se od nas kako zive a kako mi i dalje zivimo.Zemlju prodajemo za 1 euro po kvadratu plodnu zemlju u Vojvodini pa cak i ispod toga 50 eurocenti/60 dinara kvadratni metar.Pogledajte samo za koliko se jedna zemlja u Vojvodini prodaje po kvadratu i sve ce Vam biti jasno ko smo mi Srbi.

  • Dzo

    22.06.2019 20:22
    A vi naivni narode bez grama sivih celija ponovo glasajte za sljam od politicara SPS-SRS-SNS-LDP-LSV... Tako nam i treba kad kretene biramo umesto da ih lustriramo!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna