Autor: N1, Tanjug

Info
23.06.2019.
21:23
Kod središnjeg spomenika u Jadovnu održana je komemoracija u znak sećanja na stradanja žrtava u tom koncentarcionom logoru fašističkoj Nezavisnoj Državi Hrvatskoj u kojem su pobijeni Srbi, Jevreji, i Roma.
  • Sin

    24.06.2019 00:06
    Genocid na Jadovnu
    Dve stvari su uočljive iz aviona:

    1) Nigde u članku se ne navodi reč "genocid", zaista ne znam zašto, šta čekamo, da nam neko drugi sa strane nacrta kako da vodimo brigu o našim sunarodnicima koje su u genocidu pobile hrvatske ustaše tako masovno, organizovano i toliko svirepo da to ljudski um teško može prihvatiti
    2) Članak je površan, sa svega nekoliko rečenica, i jasno je da je sročen na brzinu tek reda radi. Zašto niko sa 021 nije otišao da napravi reportažu o genocidu u kompleksu logora Jadovno?
    Ne verujem da ćete objaviti ovaj komentar, jer retko išta objavljujete ako je reč o genocidu u NDH nad Srbima, ali eto, ja sam pokušao bar da doprinesem istini.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna