Autor: Hina

Info
26.06.2019.
19:49
Jedno od najopasnijih mesta za žene je njihov dom, navodi se u izveštaju agencija Ujedinjenih nacija za ravnopravnost polova.
  • Nesa

    27.06.2019 03:05
    Ah
    Istina je drugacija ali nepodobna.
  • Shimmy

    27.06.2019 01:10
    Sokantno/skandalozno
    Je to sto po svakoj statistici, godisnje "strada" daleko vise muskaraca nego zena, a da za to nikoga nije briga. I niko nikad nece pisati sta je i gde je najopasnije mesto za muskarca.
    Muskarci godisnje stradaju u daleko vecem broju od zena! Ali podatke niko ne zeli da prikaze.
    Koliko je stradalo zena i na koji nacin prosle godine? Dajte brojku novinari! Pa onda dajte brojku koliko je stradalo muskaraca na radu (na gradjevini strada vise muskaraca nego u mafijaskim obracunima), pa dajte brojku koliko je muskaraca stradalo od posledica depresije tj suicida? (80% su muskarci, samo 20% su zene). Pa dajte brojku koliko je muskaraca stradalo od porodicnog nasilja (ako ga nije usmrtila zena, onda jeste brat, ili sin,otac rodjak...), itd... dajte brojku koliko je muskaraca ubijeno pri razbojnistvu...
    jezivo je sto autor texta pridaje paznju i forsira temu koja se moze komentarisati samo kao "selo gori...". Nehumano i gadi mi se.

  • Cubi

    27.06.2019 00:25
    Jeste tako je, samo ubedjujte kako je najopasnija porodica i dom tako da zene ni slucajno ne zasnuju istu danas izgleda veoma opasnu porodicnu zajednicu.. Uskoro cemo uciti kako su zajednice digitalnih nomada osnovna celija drustva..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna