Autor: Beta

Info
07.07.2019.
12:05
Oko 400.000 ljudi okupilo se sinoć u Madridu na Paradi ponosa, manifestaciji ove godine posvećenoj prvim aktivistima za homoseksualna prava ali i strahovanju od jačanja ekstremne desnice.
  • Мунгос

    08.07.2019 03:00
    Браво, хомосексуалци су почели да записују своју светлу историју, која је почела још пре 50 година.
    Нажалост, стварни светски дубоки центар пласирања у јавност хомосексуализма као начина живота мора и даље да буде обавијен велом тајне. Тако да стварна прослава има тај велики недостатак да се најзаслужнији људи крију и присиљени су да и даље славе тајно. Што је заиста неправда обзиром на њихове велике заслуге.
    Иначе за мене је велика непознаница видљив страх политичара да нешто критикују актере и промотере хомосексуализма. Чак се и Војислав Шешељ плаши, што није нормално.
    А власт, она увек шаље делегацију као например сада Ружића. Као на прославу јубилеја неке државе. Некоме се удвара, а никако да се проникне коме то? Ружић није хомосексуалац, али у име народног социјалистичког напретка, присиљен је да се и он врцка по београдским улицама.
  • Giga Moravac

    07.07.2019 19:18
    Hahahaa
    Espana hooligans!
  • Milos

    07.07.2019 14:40
    Fuj
    Pedersag i degenerizam pod maskom liberalizma. U logor sa ovima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna