Autor: Beta

Info
17.07.2019.
13:53
Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković najoštrije je danas osudila mizogine, seksističke i krajnje uvredljive komentare koje je narodni poslanik Vojislav Šešelj uputio novinarki lista "Danas" Snežani Čongradin, a pozvala je nadležne i da hitno utvrde ko stoji iza napada na urednicu portala kolubarske.rs Dariju Ranković.
  • Istoričar

    17.07.2019 18:30
    Očešćenje ?!...
    Ovo društvo, da bi ikada postalo ozbiljna državam može da profunkcioniše samo kada se ovakvim društvenim anomalijama, koje se zovu Šešelj, počnu baviti nadležne institucije. Kada te institucije ne postoje, tada postoje likovi poput šešelja. Zato smo u Smrdiji, a ne u Srbiji !
  • EU

    17.07.2019 17:26
    Od Fefelja nista novo.
  • Jaja

    17.07.2019 16:45
    A kad ce sud da osudi?
    Obzirom da se radi o politicaru, to se izgleda nikad ne moze desiti. Pa ne mogu ono iz Brusa da osude, koji je mala lokalma riba, kako li ce tek onda da osude Seselja iza koga stoji drzava i DB
  • Milan

    17.07.2019 16:08
    Negovanje prostakluka
    Seselj,ratni zlocinac i politicki trut,koji godinama zivi od prodaje magle i apanaze svojih politickih sinova,umesto da je uklonjen iz javnog zivota i jasno oznacen kao covek koji je naneo nemerljivu stetu Srbiji i srpskom narodu i dalje se baskari u Skupstini i svakodnevno gostuje u rezimskim medijima ,prodajuci muda za bubrege nepismenim gradjanima i svojim primitivizmom ,prostaklukom ,lazima i nemoralom ,truje ionako zatrovanu zivotnu sredinu Srbije.
    Dok ovakvi imaju glavnu rec u Srbiji nema nikakvog pomaka.
    Kultura je osnov razvoja kaze Isak Adizes .
  • Liman4

    17.07.2019 15:54
    UKLONITE BILBORD!
    Za mene je uvredljiva, zlonamerna provokacija i govor mržnje reklamni plakat na bilbordu
    na Limanu 4, Bulevar Cara Lazara devedeset i nešto.

    Plakat za predstavu Biljane Srbljanović "Vrat od stakla" prikazuje iskeženo, zlobno i agresivno lice jedna naše poznate glumice na crnoj podlozi.

    Predstava je doavno odigrana i sve je out, opsim ako sve to nije organizovano upravo i samo zbog lepljenja ovakvih plakata.

    Plakat podstiče građane na agresivnost i širi negativnu energiju.
    Neko će doći i zapaliti ga, ugrozivši sve automobile ispod.

    Zahtevam od firme koja drži bilborde da ukloni ovaj plakat, jer ne služi ničem dobrom niti lepom, niti više bilo kome koristi - osim širenju zla i agresije.
  • Posmatrač

    17.07.2019 15:33
    Da li je članak u "Danasu" i objavljen uglavnom da bi bio uvredljiva provokacija?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna