Autor: Tanjug

Info
23.07.2019.
14:15 > 14:20
Aplikacija za modifikovanje selfija, "FaceApp", koja između ostalog ima funkciju da "ostari" osobu na fotografiji, zaradila je milion dolara za samo deset dana, preneo je američki biznis magazin "Forbs".
  • Neša

    23.07.2019 19:26
    Ah
    Oduševljen sam činjenicom što svetski lihvari monopolisti od mene nisu dobili ni cent.
  • Marko

    23.07.2019 17:14
    Evo opet cu se us*ati...
    ... jer samsungov i apple-ov fingerptint senzor nema pristup vasoj privatbosti (citaj otiscima), face id nema pristup biometriji lica (apple), iris (vasim ocima) itd i sve to ne deli sa trecim licima. Ha ha ha

    Inace zanimljiva situacija od pre par dana da sam sebi prosledio bording card sa jedne na drugu mail adresu gde je gugl izvukao informacije iz pdf-a i kulturno me obavestio kad ja to imam let. Toliko o privatnosti... ko hoce privatnost, suma, njiva podrum... ostalo je lepak za budale :)
  • Cocco

    23.07.2019 15:14
    Već kruži;
    Slika sana da preko Aplikacije "FaceApp" vidi kako će izgledati kada ostari, pa prepoznao komšiju!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna