Autor: Radio slobodna Evropa

Info
24.07.2019.
11:42
Kosovski premijer u ostavci Ramuš Haradinaj ispitan je danas pred Specijalizovanim tužilaštvom u Hagu u svojstvu osumnjičenog i branio se ćutanjem, izvestila je Radio slobodna Evropa (RSE).
  • milicica

    24.07.2019 15:43
    castan covek
    Covek koji nije uradio lose se ne brani cutanjem vec pokusava da objasni, iznosi cinjenice samo0 se krivci brane cutanjem a tek ubice i ratni zlocinci, pa i njegovo cinjenje sada i ranije se zna a tek faca= siledjija. Znam da trebaju dokazi pa svi su ubijeni koji su mogli pricati i optuzivati a to se i cekalo. Nece mu nista biti izacice sa osmehom i ponovo biti premijer i zato ja vise i ne mislim a kamoli verujem u pravdu.
  • Mita Šteta

    24.07.2019 14:38
    Krvnik!!!
    Al su ga saslušali??? Još se niko tamo nije branio ćutanjem??? Što su ga uopšte zvali???? Čista farsa!!!
  • Kokalo

    24.07.2019 13:05
    Amerikanc
    Tužilac je iz zemlje koja ih otvoreno podržava. Pitanje je samo koliko brzo će biti oslobođen.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna