Autor: Beta

Info
29.07.2019.
13:46
Ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa Bosne i Hercegovine Mirko Šarović izjavio je da očekuje da Predsedništvo BiH donese odluku o mogućoj tužbi i međunarodnoj arbitraži protiv Hrvatske, ako ta zemlja ne odustane od odluke da na samoj granici sa BiH, na Trgovskoj gori, gradi odlagalište za radioaktivni otpad.
  • PetarPP

    29.07.2019 15:13
    Na stranu što se treba boriti protiv otrova na svojoj granici ali taj Šarović je imao keca iz geografije. Lupeta ko i svi (naši) političari.
    U Hrvatskoj ne postoji region udaljen od granice 100-200 km. Možda maksimalno 60km i to samo u jednom delu, ukoliko računamo ostrva onda na dva mesta ukupno. U Slavoniji je maksimalna daljina od granice oko 30km npr.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna