Autor: Danas

Info
02.08.2019.
18:30
Predsednik Aleksandar Vučić je juče obelodanio da je u budžetu Srbije 440 miliona evra više nego što je planirano, a stručnjaci tvrde da su male šanse da višak sredstava u budžetu aktuelna vlast iskoristi za kapitalne investicije, poboljšanje infrastrukture ili kroz smanjenja parafiskalnih nameta privredi već će najverovatnije biti usmeren u najvećoj meri u povećanje zarada onima koji je dobijaju iz budžeta.
  • Cicvara

    03.08.2019 11:12
    Motor regiona
    Realno, ko više zaslužuje nego državni činovnici? Njihovo preduzeće je rentabilno...
  • Rade

    03.08.2019 11:11
    Plate u državnom aparatu je potrebno još smanjiti a ne povećavati, ili rešiti se izmišljenih radnih mesta. Veoma je lako doći do rezultata...ali stvarnost je drukčija naravno.....lopovi
  • Дејан

    03.08.2019 09:48
    Гро и треба да оде на повећање плата у јавном сектору, али НЕ на повећање плата мастиљара по канцеларијама јавних предузећа, секретарице, директора и директорчића, чланова управих и надзорних одбора, већ на повећање плата наставницима, професорима, лекарима, медицинским сестрама, поштарима, возачима ГСП-а... У супротном више нећемо имати никога да нас образује, лечи, вози нити да нам доставља пошту.
  • maca

    03.08.2019 09:35
    Neka prvo vrati OTETO
    Kada ce vratiti otetetih 25% penzija ????
    Zasto to niko vise ne pominje vec pada u zaborav nelegalno otimanje lucne imovine jer je to penzija?
    A sta je sa onim ko je otkitoo imena o adresa za ona lszna srcepsrajuca pismima AV sa zahvalnoscu onima koje je opljackao on licno a Krkobabic se silno zahvaljivai sto su nam oteli krvavo i posteno zaradjene penzije?
  • YYY

    03.08.2019 09:32
    Od ovih ekonomista mi je više muka.Nemaju savet kako privredmici da više proizvode i da više zarade, osim da,i kad ima viška para,ne ppvećavaju plate radnika.Imam utisak da oni ne bi bili zadovoljni ekonomskom situacijom čak kada bi zaposleni plaćali poslodavcima što imaju radno mesto.
  • Prle

    03.08.2019 09:25
    Da
    Sve preslikano lao u Kraljevini Jugoslaviji,dobre plate Fiskali,Zandari i svi cinovnici ,Ratni Profiteri postali Milioneri ,a Sirotinje koliko hoces,jel vam to uzor??
  • Cutie

    03.08.2019 05:52
    Strucnjaci, di je proizvodnja?
    Suficit nije pozitivna stvar kako je predstavljaju "strucnjaci" AV, a pogotovo ne cinjenica da ce se trositi na plateeeee

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna