Autor: N1

Info
02.08.2019.
18:49
Milan Antonijević iz Fondacije za otvoreno društvo izjavio je za N1 da je sastanak vlasti i opozicije na Fakultetu politčkih nauka bio konstruktivan i da veruje da je moguće doći do zajedničkih zaključaka u vezi sa izbornim uslovima. Definisane su četiri teme dijaloga i do kraja avgusta biće organizovana još dva okrugla stola, najavio je on
  • Srbin Bacvanin

    03.08.2019 09:31
    Kad i iza vlasti i opozicije stoji isti gazda...Sonja Liht...
  • White

    03.08.2019 06:57
    Sve ovo je jedna velika igranka,za narod ide jedna prica.
  • dragan perković

    03.08.2019 06:07
    A
    Dogovor sa narodom više ne važi.Izfali ste nas.A ova fondaciju finansira vlast.Narod kaže-nikakvi razgovori dok vlast ne sprovede minimum uslova.Ko se od "opozicije" pojavi izbaciti ga iz opozicionog saveza.
  • kimi

    03.08.2019 01:31
    Hahah joj sto volim ovo igranje zivota .. kao sad nesto kad kao glasas to odlucuje o necemu.. bice ti bolje? Imaces vecu platu? Zimovanje letovanje? ... kakve gluposti ..prica za naivne da bi se ljudi osetili bitnim kao, mi smo ovde zbog vas, vi odlucujete .. samo nek mi neko kaze sa SVE zakone koji postoje danas , ko vas je pitao za bilo koji od njih dal se slazete??!?!
    Svi smo odrasli uz vec postojeca pravila zivota a da nas niko nije nikada pitao dal se slazemo stim, dakle nametnuto, .. ne moze neko da donese zakon na osnovu ne znam cega, jer stv nzm na osnovu cega ih donose, i posle 50g se neko rodi i zivi po tim zakonima koje je neko odlucio .. apsolutna glupost i licemereje, mene ne i ne moze da predstavlja ni jedan politicar, mene samo ja mogu da predstavljam ,i necu da bilo ko u moje ime u ime gradjana sere i pricao kako je izabran u moje ime i da radi u mom interesu i slicna politicka proseravanja....
  • Opalim te golim

    02.08.2019 20:16
    Rumuni spasavajte.
  • Opalim te golim

    02.08.2019 20:14
    Izdogovarali se naravno. Opet ce biti da ih mi skidamo a ,,opozicija,, vraca. E zuti, zuti, sve ste zasrali.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna