Autor: RTS

Info
04.08.2019.
09:22
Aerodrom "Morava" pre više od mesec dana otvoren je za civilni saobraćaj, ali za sada nema redovnih letova, već se radnici još obučavaju.
  • Za AV genijalca

    04.08.2019 10:31
    Ne postoji skola za ovo, svi prolaze kroz obuku. Ja znam bar jednog coveka koji nema veze sa politikom ni strankama a koji je prosao sve testove i krenuo na obuku. Ranije su partijski zaposljavali pa im se obilo o gl
    avu jer su imali gomilo nesposobnih ljudi. Ovaj put su uradili drugacije.
    E, da, zaboravio sam botovski potpis:
    Svaka cast vlasti na ovom potezu, aerodrom ce mnogima znaciti ljudima iz centralne Srbije koji ce sad moci iz Ladjevaca da lete direktno za London, Minken, Novi Amsterdam, Stari Amsterdam itd.
  • Av

    04.08.2019 09:44
    Uhh ovaj mucenik nikada nije radio ovaj posao niti verujem da zna cime se da se bavi, ali je verujem sakupio dovoljan broj potpisa ili zna nekoga jaceg u stranci.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna