Autor: Tanjug

Info
11.08.2019.
09:55 > 10:02
Šteta od klimatskih promena u Srbiji meri se milijardama evra, a posledice su trenutno najvidljivije u poljoprivredi i elektroprivredi, kaže ministar zaštite životne sredine Goran Trivan i najavljuje da će do kraja godine biti usvojen Zakon o klimatskim promenama.
  • Мунгос

    11.08.2019 12:18
    Ако Svetskа meteorološkа organizacijа лаже Тривана, онда и он лаже нас.
    Иначе, Триван је ДОБИО закон о климатским променама.
    У једном члану пише и казна уколико неко пориче постојање климатских промена.
    За спровођење санкција, биће задужена Европска Еколошка Банда, српска организација НВО, на привременом раду у канцеларији при влади Србије.
    Све ће бити по закону, и укидање емитера гасова у европски ваздушни простор. А струју ћемо увозити из чланица I брзине, по повлашћеној дупло већој цени.
    Волео бих да КРИК испита спрегу српских министарстава и медијумских радника, и објасни колико пара иде са буџета о рекламирању например министарства о заштити животне средине. А не да тамо проналази проневере које су вршили домари и портири.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna