Autor: Fonet, RSE

Info
17.08.2019.
17:37
Direktor Fondacije za otvoreno društvo Srbije Milan Antonijević izjavio je da je plan da okrugli sto na kojem učestvuju predstavnici vlasti i opozicije na Fakultetu političkih nauka u ponedeljak bude posvećen medijima, a da će naredna dva biti posvećena biračkom spisku i pravu birača da na izborima učestvuju bez pritiska.
  • milicica

    18.08.2019 14:06
    samo da podsetim
    Da je 20 godina p0re sadasnje vlasti na glasackom spisku bila osoba kojoj je oduzeta poslovna sposobnost i kao takva nije mogla glasati iako je stalno trazeno da se skine sa spiska znaci i kod Milosevica, demokrata nekoliko godina i svi ste vi isti ali napadate i znate sta trebaju drugi a ne vi, pa Tadic je visio na tv a nije imao sta da kaze i poruci i zato niko nece nista menati isti ste svi
  • okrugli ringišpil

    17.08.2019 20:53
    Plaćeni ste Milane da se angažujete za tkzv okrugli sto vlasti i opozicije. znaš dobro da od okruglog stola neće biti pomaka i da Vučić neće uraditi ništa da se oslobode mediji, Vučićeve televizije, / sve su njegove izuzev N1 i Ns/ štampani / svi su njegovi izuzev Danasa i dva nedeljnika, biračlki spiskovi su sporedna stvar, Vučič neće odustati od kapilarnih glasovam batinaša,na glasačkim mestima, zastrašivanja zaoslenih u javnom sektoru da će ostati bez posla...
    i tako redom....
    Bojkot je jedino rešenje
  • Shimmy

    17.08.2019 20:01
    debilana
    Je institucija ili regija gde posaljes dete a vrati se debil.
    Posle savamale, medijske cenzure i mraka, i brdo druhih afera svako ko glasa bilo gde drugde nego na ulici je lud.
    BOJKOT!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna