Autor: SeeBiz

Info
18.08.2019.
23:34
Kada govorimo o bogatašima, obično zamišljamo ljude čiji bankovni računi "pucaju" pod šestocifrenim brojkama, koji svakog meseca primaju desetine hiljada evra, koji voze Ferarije i Maseratije.
  • Lazo

    18.08.2019 11:21
    Besmisleno
    Jedan od razloga zasto se mnogi koji zaradjuju u top 10% ne osecaju bogatim---i to nije samo u Nemackoj nego svuda---je sto zive u sredinama gde su troskovi zivota mnogo veci. Na primer, ko zivi na Menhetnu, za neki "prosecan" zivot trebace mu bar 100 hiljada dolara godisnje. Sa tim parama si u Arkanzasu maltene tajkun. Zivot u Berlinu je mnogo skuplji nego po nekim malim selima na istoku Nemacke. Zivot u Beogradu je mnogo skuplji nego u Pozegi. Cak i u okviru samog Beogrtada postoje prilicno drasticne razlike. Zato su ovakve racunice, ukljucujuci i one u Srbiji ("jedni jedu meso drugi kupus u proseku sarma"), prilicno besmislene.
  • DrMr

    18.08.2019 10:08
    sarkazmom protiv neznanja
    Da, Nemci su poznati po tome sto su posle drugog svetskog rata sve izgradili na ledjima naroda Jamajke, Etiopije i Perua, svojih starih kolonija, u kojima eksploatisu vredne narode, dok sami Nemci lenstvuju... To zna i svaki gastarbajter koji je u Nemacku isao da se baskari i izbegne rad u Srbiji.
    Kad vidim neke komentare ovde, jasnije mi je zasto je bila ona anketa da li treba ukinuti komentare. I dalje mislim da ne treba, ali jasno mi je otkud anketa.
  • Laza

    18.08.2019 07:50
    Akaradno
    Zato im se banke raspadaju, kako su dobro odredili granicu bogatstva. Ta granica se mora dobro preispitati i nametnuti drzavama da je postuju. Velik deo radnih i vrednih naroda jedva prezivljava, dok bogati rasipaju novac a zaradili su ga na ledjima siromasnih.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna