Autor: 021.rs, Fonet

Info
22.08.2019.
09:05 > 10:00
Teretni voz prevoznika "Srbija Kargo" na pružnom prelazu obezbeđenim polubranicima naleteo je jutros oko 4:30 časova na kamion na delu pruge od Leskovca do Đorđeva.
  • Velimir

    22.08.2019 14:36
    Sta da kazem? Vozac uopste nije kriv kao sto pricaju. Molio bih ove iz infrastrukture zeleznice da malo bolje pogledaju sta rade i kako rade njihovi zaposleni. Ja sam iz sela Bajmok nedaleko od subotice i dosta cesto sam putovao vozom od sela do grada. Mogu vam reci da ima pruznih prelaza na kojima su postavljene rampe i to nekoliko ali nema ko da upravlja njima iz razloga sto su zeleznicke stanice pozatvarane i niko ne radi. Nazalost ovakvih slucajeva ima bas zbog zaposlenih u zeleznici srbije. Neka nadlezni stave prst na celo i nek se zapitaju dali cine pravu stvar zatvarajuci stanice u naseljenim mestima u kojima ima i pruznih prelaza?
  • Gile

    22.08.2019 11:22
    Požnja
    https://youtu.be/3voL4rDwS-E
    Ovo je pravi snimak, 30 minuta posle nesreće, čeka se istražni sudija, polubranik sa suprotne strane podignut.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna