Autor: Tanjug

Info
24.08.2019.
14:36 > 15:00
U mnogim prodavnicama garderobe i obuće u toku su sniženja, a u Nacionalnoj organizaciji potrošača Srbije kažu da su ona "dobar mamac za potrošače", ali da kupci smatraju da bi cene mogle da budu i niže.
  • @Smetalo

    24.08.2019 19:34
    Trgovac moze da prodaje robu kako hoce ali Zakon mu zabranjuje da kupca dovodi u zabludu laznim snizenjima.
    Recimo ja sam kupio jeftine patike za 2700 dinara a te patike sada posle "snizenja" od 40% pa na to jos 20% sada kostaju 3800 dinara. Znaci skuplje su nego pre snizenja.
  • Smetalo

    24.08.2019 16:26
    Glupost
    Ko ce bre trgovcu da odredjuje kada ce i koju robu prodavati po snizenoj ceni? Goran Papovic, inspektori, narodni poslanici koji ovakvu budalastinu proglase zakonom? Pa zar je u Srbiji slobodno trziste ili sta?
    Nek snizava cenu ko hoce, kad hoce i koliko hoce, zbog cega vezivati ruke bilo kome, i sa kojim pravom?
    Ako je roba vlasnistvo trgovca, on moze da je pokloni ako hoce, ili da prodaje dugme za milion dinara ako ima kome.
    Kakve su ovo gluposti sa propisima, sacuvaj Boze!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna