Autor: FoNet

Info
30.08.2019.
20:16
Veliko naučno istraživanje bioloških uporišta seksualnog ponašanja potvrdilo je da ne postoji izdvojeni "gej gen", ali je ustanovljeno da složena kombinacija genetike i okruženja utiče na to da li će neko imati seksualne sklonosti prema osobama istog pola.
  • Miloš

    02.09.2019 15:20
    @Hm

    Niste razumeli vest a i domaći mediji prilično osakaćeno prenose ovo. Vest je samo da ne postoji samo jedan gen koji utiče na homoseksualnost već ih je više, što nije nikakvo novo otkriće u stvari. A naravno da su uključeni i spoljašnji faktori. Govor se recimo pojavljuje tek u međuticaju gena i okoline (dete sluša razgovor odraslih i sl.) i tek onda uspešno razvija svoju moć govora. Većina gena sama po sebi ne radi apsolutno ništa bez okoline. Recimo da ne živite u okolini gde se hoda nikada ne biste razvili mišiće, iako imate gene za to. Okolina i spoljašnji faktori su širok pojam i ovo istraživanje ima mnogo mana, i ne govori mnogo.
  • Hm

    31.08.2019 18:18
    Ne ovo nije dokaz da je "prirodno" biti gej već dokaz da pogrešni spoljni faktori dovode do toga.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna