Autor: Tanjug

Info
31.08.2019.
21:35 > 21:41
Skoro 20 odsto privrednih društava u Srbiji nije evidentiralo svoje stvarne vlasnike, a u Agenciji za privredne registre (APR) kažu da će uskoro morati da počne kažnjavanje onih koji ne ispune tu zakonsku obavezu i koji stvarne vlasnike ne upišu u registar.
  • /

    01.09.2019 12:08
    /
    @Adieu
    Primitivci, nekulturni i nevaspitani sto pre napolje a nezadovoljni matori na drugi svet

    potvrdjujes fasizam
  • Adieu

    01.09.2019 09:54
    Mamu svoju
    Primitivci, nekulturni i nevaspitani sto pre napolje a nezadovoljni matori na drugi svet
  • Opalim te golim

    01.09.2019 08:47
    Za Adieu, a ja koji sam odavde bih pobegao od vas bahatih koji teraju druge da zive kao vi kaljuzi. Ali sam omatorio da bih pocinjao novi zivot. Zato cu i vas skidati, bezacete sve u sesnaest.
  • /

    01.09.2019 08:36
    /
    @Adieu
    a onaj brat sa licnom licnom kartom da ti ostane ovde
  • Adieu

    01.09.2019 07:59
    Za Francuza
    Zbogom=au revior prijatelju, sta se zestis. Uzivaju u 'svojoj' firmi na tudje ime u belom svetu i nemoj ovo ni da citas. Ostavi jace da se bore.
  • Zatvorio firmu

    31.08.2019 22:48
    odavno i otisao van Srbije
    Sve vise i vise ce se vrsiti pritisak na vlasnike postenih firmi da placaju penzije i doprinose i plate dzabalebarosima u administraciji i na budzetu Republike Srbije.OVo je tek pocetak.Kad glup narod dozvoljava mega lopovima da sa tim narodom radi sta hoce ne bi me zacudilo da 2020-e godine uvedu pravilo da mora krvna grupa da se vadi pre registracije firme ili da ako si visok preko 150 cm mora veci porez ili ako nisi celav da opet mora porez malo da se uveca.

    Zatvarajte pod hitno bilo kakve firme i bezite iz Srbije.Na kraju ce ispasti da ste krivi samo zato jer niste hteli da radite za 200 eura smrdljivcima od politicara plate vec ste hteli da postanete preduzetnik a da ne platite harac bolesni harac najkorumpiranijoj drzavi Evrope Srbiji.

    Registrovao firmu na francuskog drzavljanina u Parizu ovde pre par godina,radimo majstorske fasaderske i vodoinstalaterske usluge 5 hiljada eura za nedelju dana napravimo ovde.

    U Srbiji 5 hiljada eura ni za godinu dana mi nije ostajalo to isto sto sam radio u Srbiji to sto radim u FR od ultra korumpiranih inspektora i lopova od politicara u bolesnoj ultra bolesnoj drzavi zvana Srbija koji cuvaju monopoliste i kartele tako da jednostavno nema sanse da naplatis svoj rad radis dzaba od jutra do mraka smradovima i lopovima upakovanih u "vlasnike firmi" a sve su to rodjaci ili clanovi porodica politicara koji izigravaju"drzavu" a sve lopov do lopova hostapler do hostpalera dzabalebaros do dzabalebarosa.

  • Teododije III

    31.08.2019 22:14
    U istom paketu su morali da se prijave vlasnici udruženja, koja po zakonu nemaju vlasnike.
    Toliko o ozbiljnosti ove akcije (ne mogu to drugačije da nazovem).

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna