Autor: Tanjug, Politika

Info
01.09.2019.
06:27
Založiću se da se zabrana zapošljavanja prvo ukine u prosveti, najavio je ministar prosvete Mladen Šarčević.
  • Ogorčen

    01.09.2019 18:15
    O čemu priča ovaj čovek
    O čemu priča ovaj čovek!? U osnovnim školama po njegovom naređenju odeljenja sa 23-24 učenika rasturaju, formiraju odeljenja sa 32-33 učenika da bi smanjili broj odeljenja. Decu traumatizuju, razdvajaju od drugara, a sve da bi smanjili broj zaposlenih, a on priča neke bajke o hiljadama novih radnih mesta u prosveti. U visokom obrazovanju napravio haos. Pet hiljada studenata koji studiraju po prethodnom programu ignoriše i sprema se da ih vrati na prvu godinu po propalom Bolonjskom programu. Spremaju se protesti studenata, tužbe sudovima i Strazburu, on priča neke priče, a zgrće milione kao vlasnik privatnih škola. Omogućio pljačku roditelja preko udžbenika koji se menjaju svake godine. Uništio školstvo.
  • .

    01.09.2019 10:45
    Kako tata kaze
    Stara anrodna poslovica kaze: "BOG je prvo sebi bradu stvorio"-Tako i ovaj ministar razmislja.
    ON ima svoju zdravstvenu zastitu jer je Boze moj ministar a narod ko ......!
    ZAsto samo prosveta a ne i zdravstvo???
    Hej mini stre?
  • Ig-88

    01.09.2019 07:35
    Pored robota i računara, setite se ministre da deci trebaju i parkovi. Znam da to nije vaš resor nego to vode Dodik i Andrej, ali probajte i tu nešto da učinite..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna