Autor: Blic, Espreso.rs, N1

Info
10.09.2019.
11:32 > 13:42
Prinudno iseljenje porodice Lalović koje je pokušano jutros u Vespučijevoj ulici na Bežanijskoj kosi u Beogradu, odloženo je.
  • Konsiljere

    22.11.2019 19:42
    Sve sto koristis moras i da platis jer u suprotnom platise ispadaju budale,a sve vodi u anarhiju.Da li si ti izbeglica,vojni penzos ili hipotekas svejedno je.Ako ne placas-napolje!
  • LOL

    10.09.2019 17:46
    @Ns
    Kako da ne, inace su banke odobravle kredite sve u 16 vojnim licima u jeku proteklih ratova. Gnusam se tog rezona, iako sam pacifista, iako ne volim vojsku ni oruzje, savrseno mi je jasno koji je njihov znacaj sistemu. I savrseno mi je drago sto vojska u ovoj zemlji sluzi za pomoc narodu kada su poplave, pozari, sve ono sto ti u principu nadimljen prespavas. A ti pricaj da u miru nista ne rade, to samo govori o tebi kakav si covek.
  • Novosađanka

    10.09.2019 16:49
    Mordor
    Mi treba da glasamo za ovo?
  • /

    10.09.2019 16:35
    /
    pre neki dan smo citali o prodaji oduzetih nekretnina

    da li je tim ljudima trebala zastita?
    ili se i to takodje odredjuje selektivno

  • Ns

    10.09.2019 14:49
    Koliku penziju ima pukovnik? A još mu nismo dali stan! 2o-25 godina živi u ovoj zemlji na kvarno! Nikad nigde nije radio, žena takođe, decu pozapošljavao, jer on je pukovnik JNA. Mogao je deset kredita, stambenih do sada otplatiti, ali bolje je dobiti!
  • Јое

    10.09.2019 12:42
    Усе и у своје кљусе
    @eh
    Ко не храни своју војску храниће туђу.
    Нису војна лица изгубила ратове већ ви који сте бежали од "резерве".

    Надам се да је одласком у пензију пуковник понео и нешто од "алата", па га неће изломити као ону јадну жену из центра.

    Узгред, тај стан у центру вреди 160000 евра. Уместо да се банка договори са том женом да заједно продају тај стан и поделе новац, они су га продали неком свом по дупло мањој цени. Ко је овде криминалац?
  • .

    10.09.2019 12:36
    @eh
    Ja sam napisao slican komentar pre nego sto sam pogledao video. Srecom pa nije objavljen. Da jeste, sad bih se stideo. Prvo se upoznaj sa materijom pa onda tek imas pravo na misljenje jer to o cemu ti pises nema veze sa ovim slucajem, covek nije nikom ista duzan, nije kredit u pitanju...
  • Stoka

    10.09.2019 12:21
    jedna
    Stoka, hvala bogu da mi je otac umro da ne mora ove gadosti i blato da gleda.
  • Tunel Jeftinoće

    10.09.2019 12:16
    Zašto svi misle da će Jan Palah pristup bilo šta da promeni kod ovih bahatlija?
    Samo lek iz rumunske apoteke leči ove bolesti.
  • eh

    10.09.2019 12:12
    Budala ovde svako ko svoje dugove prvo izmiri pa onda troši što preostane. Ko saoseća i plače nad sudbinom vojnih lica je obična budala. Izmuzli su sve šta su mogli, a da realno nisu ništa u životu radili nikad. U miru ni nemaju posla nikakvog a ratove su tako vodili da su sve izgubili, uz to i obične ljude koji su skupljani po kućama. Najgori ljudi.
  • Chiske

    10.09.2019 12:09
    "Jadni"
    "Penzionisani pukovnik Gojko Lalović bespravno koristi dva stana u Beogradu koji su vlasništvo Ministarstva odbrane, i to: garsonjeru u Pohorskoj ulici i troiposoban stan u Vespučijevoj",
    Izbacivanje se ne desava preko noci. Ja garantujem da je ovaj covek sigurno dobijao opomene da se iseli i to u razdoblju od vise godina. U cemu je problem? Ako nije njegov stan i treba da se iseli, isto kao i ona zena iz Tanudjiceve palate. Jel znate vi koliko kosta stan u centru NS-a? Nema normalan ispod 160.000 i oni su sada jadni? Pa ne podizi kredit ako ga ne mozes isplatiti! Ja sam sve svoje kredite isplatio i zamislite molim vas niko mi nista nije zaplenio...
    Da li vi mislite da ovi ljudi nisu prvo zamoljeni da izadju? Jesu, pa su odlucili da to ignorisu. I to traje ko zna koliko godina!!! Mozete sad nalupajte minuse al ovo je istina i ovako svet funkcionise ako neces da igras po pravilima onda nemoj da zapocinjes bilo sta...
  • Janoš Budapest

    10.09.2019 12:04
    Ovo je tek početak haosa
    Sve ce to narod Srbije opet glasati za izmišljeno radno mesto u opštini za 250 eura plate,džaba sve ovo pišete.

    Do naroda je ne do sudija.izvršioca,interventne.

    Svaki sudija i izvršioc i policajac u Srbiji je produkat i savrseno ogledalo naroda koji ih je glasao.I glasaće ih opet.

    Narod i samo narod je ovde krivac.

    Koji nema kičmu i prodaje se za 10 eura po glasu i članu porodice na svim prethodnim izborima do sada.I prodavaće se opet.I posle mu nije jasno nakon izbora zašto "mu se sve ovo dešava...?" i"Kada će biti malo malčice bolje..".

    Biće bolje kada prestane da prodaje svoj glas na izborima i učlanjenje u politčke partije za izmišljeno fiktivno radno mesto u administraciji na Budžetu a to će biti nikada.

    Pričao ne pričao džaba priče naciji bez kičme i bez dostojanstva.Ne isplati se.

    Pozdrav iz Budimpešte.
  • bora

    10.09.2019 11:56
    bice bezanije
    Ala ce ovo jednom u narodu nekontrolisano da pukne.
  • Floyd

    10.09.2019 11:55
    Bravo drzava, bravo izvrsitelji, bravo milicijo. Ne treba nam ovakav narod.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna