Autor: Beta

Info
13.09.2019.
19:44
Pokret Odbranimo Reke Stare planine (ORSP) i Savez mesnih zajednica Stare planine organizovaće u subotu, 21. septembra, u 16.00 časova u Pionirskom parku u Beogradu protest protiv izgradnje mini hidroelektrana u Srbiji.
  • Drr

    14.09.2019 00:41
    Nisu ludi
    @Salamander nisu oni ludi, jašu nam na vratu već više od 5 godina. Ludi smo mi što smo dozvolili da se vrate na vlast. Njima nije ništa sveto osim njihove lične pozadine. Može da ide i Kosovo i svi izvori vode u državi, reke, prirodna bogatstva, zemlja, šta god treba “investitorima”. Neće lako odustati od vlasti, ne treba se zavaravati. Znaju kako su vladali i znaju šta mora ih čeka ako više ne budu vlasti
  • Salamander

    13.09.2019 20:54
    ništa, ali NIŠTA
    se neće promeniti, dok ne shvatimo i ne pohvatamo kompletnu kretensku bulumentu i ne izolujemo ih u ludnicu, na lečenje.
    Oni razboljevaju Srbiju !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna