Autor: Tanjug

Info
24.09.2019.
09:47
Agencija za privredne registre (APR) ponovo je danas upozorila privredna društva i preduzetnike da uplatnice koje ovih dana dobijaju poštom nemaju veze sa obavezom registracije i ne potiču iz te agencije.
  • goxy

    24.09.2019 15:28
    bravo
    Bravo za decka koji je sve ovo osmislio za pismene pise tako da ne vidim ni jedan pokusaj prevare niti obmane
  • Vojkan

    24.09.2019 15:07
    Ljudi to je klasican marketing, nije za nepismene, postoje opsti uslovi na poledjini, procitao, platio, ko nece ne moraaa...
  • Privat Nick

    24.09.2019 10:57
    Zemlja prevaranata
    Naterali su nas da registrujemo sve kontakt podatke i sad nas razni mešetari i prevaranti maltretiraju i šalju kojekakve publikacije uz otkup ili obavezno vraćanje u roku 10-tak dana. Te "firme" su uglavnom iz BG, na nn adresi gde nema nikog, i odmah slede tužbe "svojim"(BG) sudovima.
    Sve potrebne kontakt podatke imaju poreske službe i APR finansijski izveštaji, te ko ne želi ne može ni da ga nekim besmislenim zakonom na to primoravaju!
  • Borislava

    24.09.2019 10:08
    Što ne reagujete?
    I šta sad čekaju nadležni organi? Imate na uplatnicama račun na koji se "mora" uplatiti novac. Imate, valjda, podatak na koga glasi taj račun. Ili se i dalje u Srbiji može otvoriti račun "sa ukradenom ličnom kartom", pa ne možete da utvrdite čiji je račun?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna