Autor: Tanjug

Info
26.09.2019.
12:10
Skraćeno radno vreme je sve prisutnije u nemačkim kompanijama u sektoru industrije, pokazuju rezultati istraživanja minhenskog ekonomskog instituta Ifo.
  • Nemanja

    27.09.2019 20:26
    @Novosadjanin
    Bravo svaka ti cast na komentaru! Ovaj narod je blesav, on ne razmislja racionalno vec voli kad mu peru mozak. To se pokazalo istinito za ovih 30 godina vesmasine politike.
  • Heruvim

    26.09.2019 19:06
    Novosadjanin i Rale
    Ne skracuju radno vreme da bi radnicima bilo lepse nego zato sto privreda ulazi u recesiju i ne treba im toliki output. Ti radnici dobijaju u najvise slucajeva i manje pare jer su ionako na odredjeno na lizing.
  • Novosadjanin

    26.09.2019 16:23
    @Rale
    Ti Nemci su se izborili za to, nije im palo s neba, kao sto ljudi ovde ocekuju. Kad glavni razlozi protesta i demonstracija ne budu doktorat Sinise Malog i napad na Borka Stefanovica vec resavanje konkretnih problema, povecanje minimalca, prava radnika, teranje stranackih neradnika iz drzavnih firmi itd. onda necemo ovde vise imate razne Vucice na vlasti i njegove prethodnike vec ce se mozda pojaviti neki barem delimicno normalan politicar.
  • Rale

    26.09.2019 14:09
    Nego kako drugacije
    Nemci skracuju radno vreme da bi sto pre nasli radnike i razmišljaju 50 godina unapred,u Srbiji na gradjevini vlasnik firme kaže radnicima prvog dana posla"RADI DOK NE DODJEM A KAD DODJEM ONDA CU DA TE PLATIM SACEKACES ME DA UZMEM NOVAC SA BANKOMATA DOLAZIM UBRZO..."

    Ostace u Srbiji KO?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna