Autor: Blic

Info
03.10.2019.
11:03
Osnivaču kompanije iz Holandije, u 55. godini života, stiže pismo od države u kome se zahvaljuje što je zaposlio ljude, plaćao porez, bio društveno odgovoran... U nastavku ga pitaju i da li je definisao ko će njegovom kompanijom rukovoditi u budućnosti. Poslednja rečenica je i "ukoliko nemate plan, mi ćemo vam pomoći da izvršite transfer na narednu generaciju".
  • jole

    03.10.2019 11:23
    sve se menja
    Postoji tu i jedna stvar: danas neki biznis moze biti dobar, sutra vec ne mora. Dolaze nove stvari i deca se njima prilagodjavaju. Za primer, nekad je bilo jako dobro biti sesirdzija, a danas je to zanimanje za muzej.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna