Autor: RTS

Info
05.10.2019.
20:22
Svakog meseca u Srbiji nastane milion tona otpada koji uglavnom završi na deponijama i u rekama.
  • Verica

    06.10.2019 20:56
    Otpad za istoriju
    Ima otpada i što ne uvozimo, a reciklira se decenijama! Samo svaratite u Skupštinu!
  • /

    06.10.2019 09:43
    /
    eu ce biti luda ako opet uvali kintu za ono sta je vec dala

    da prozovemo sir olivera dulica? mada, i djilas je tu nesto umesan sa cenama kampanji.
    lepo nam je na tv-u odbrusio: sta vas briga koliko kosta bilbord olivera dulica
  • White

    06.10.2019 07:39
    Nezajazljiva potreba za uvozom svega i svacega.
  • Predragg

    05.10.2019 22:54
    Poludim kad vidim kako se trapavo odradjuju teme ,bez ulaska u sustinu problema. Edukacija,Primarna Separacija otpada,Separacione kante i Kontejneri,specijalizovana vozila za odvozenje,zone za odlaganje,sekundarna separacija,zaposljavanje i obuka lica za obradu-posebno ugrozenih gradjana i grupa i strucnjaka,mere sprecavanja zagadjenja i zbrinjavanje zavrsnog otpada nakpn obrade,stvaranje plodne zemlje i energenata od organskog otpada,plasiranje reciklirane plastike,papira,metala,stakla,gradjevinskog materijala. Povratak velikog dwla profita zajednici,umanjenje racuna zbog pomoci gradjana u recikliranju,nove edukacije i pravljenje platforme za objasnjenje sadrzaja patriotizma kroz reciklazu,ocuvanju prirode,posebno voda i suma,zakoni i sudske odluke o opakom kaznjavanju zagadjivaca i odgovornih lica uz medijsko prokazivanje i sramotu,stalna edukacija dece i gradjana Tako se voli svoja drzava.Politicari bi da masu zastavama i pricaju o svetskim zaverama i naricu nad sudbinom naroda,a Srbija realno kao ogromna deponija. Sramota.
  • NS

    05.10.2019 21:28
    Malo samo
    Povećajte malo otkupne cene, pa ce biti bolje, a ne samo da pripadnicima romske nacionalne manjine dajete veće cifre! Ima puno njih koji bi skupljali, ali su cene smešne. Siguran sam da bi vam bilo pametnije da to uradite nego da uvozite, šabani...
  • Svajcarski model

    05.10.2019 21:16
    Globalizacija
    Reciklaža flaša je neka vrsta jeftinog hleba i besplatne gradske čistoću sve u jednom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna