Autor: Beta, RSE

Info
10.10.2019.
18:30 > 19:57
U BiH i na Kosovu je nezadovoljstvo zbog današnje dodele Nobelove nagrade za književnost austrijskom piscu Peteru Handkeu kome zameraju da je bio "obožavalac" Slobodana Miloševića i "negacionista" zločina počinjenih tokom rata 1990-ih godina.
  • Džo

    10.10.2019 21:44
    .
    Osporavaju ga oni koji knjigu nisu ni pročitali, politički profiteri.
    Da je pljuvao po Srbiji oni bi ga podržali i da je pisao gluposti.
  • milicica

    10.10.2019 20:42
    ima pravo na svoj stav
    Nobelovu nagradu je dobio kao pisac a ne kao politicar da bi mu je osporavali a pogotovo tamo neki anonimusi koji se nazivaju piscima. On je covek od koji je imao i ima svoj stav o pravdi i nepravdi i sto ja vrlo cenim i pored svih kritika nije se dvoumio i ustuknuo pred napadima o ostao dosledan sto je retkost u danasnjem svetu koji je orkestriran i ostrascen i povija se od tamo ka ovamo. Cestitke na nagradi i hvala na doslednosti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna