Autor: sarajevo.ba

Info
13.10.2019.
16:30
Goran Marković, bivši fudbaler Železničara, Zrinjskog i Čukaričkog, poginuo je u Pančevu, dok je popravljao roletnu u svom stanu.
  • BoB

    14.10.2019 10:28
    @ O Sudbini
    Kakva sudbina kada se naginjao previše, najverovatnije okliznuo. Dovoljna je jedna mala greška i gotovo.
    Sudbina ne postoji i samo neobrazovani ljudi veruju u nju.
  • @ O sudbini

    13.10.2019 20:19
    Nema šta da kupuješ konopce i vezuješ se za radijator. Umesto toga uzmeš telefon u ruke i pozoveš majstora koji se bavi time, popravlja roletne. Majstor em što zna šta treba da radi, zna i kako se radi na toj visini jer ima iskustva. Sigurno je do sada popravio ko zna koliko roletni na visokim spratovima. Ako ti je žao da platiš majstora onda ovako rizikuješ. Ovo je tragedija i nije smela da se dogodi.
  • EU

    13.10.2019 20:09
    Uzasno
  • O sudbini

    13.10.2019 17:48
    Svako može da se veže za radijator ili ogradu, kada radi opasne stvari. Koja vrsta razmišljanja uliva ljudima neograničeno poverenje u svoje sposobnosti, teško je reći.
    Konopci visokog kvaliteta, skoro planinarskog su veoma jeftini.

    Gledao sam studente koji na 18-tom spratu na kosom limenom krovu bez ikakvih snegobrana ili oluka, kako potpuno nevezani na suncu odrade radni dan, ne pomišljajući šta im se može desiti ako se samo okliznu. Dnevnica im je bila 20 evra.

    Taj deo života ne zove se "Čovek je gospodar svoje sudbine, sam donosi odluke o svom životu", već jednostavno se zove - Sudbina.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna