Autor: Tanjug

Info
16.10.2019.
19:51
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su D. V. (60) iz okoline Knića, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.
  • kreteni sa 60

    17.10.2019 10:43
    "Pokušao"...hahahah kakva dalabu.
  • proka

    17.10.2019 07:31
    ČINJENICE BEZ UVIJANJA
    DOKLE više sa tim eufemizmima, " zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo napad na službeno lice " a u daljem tekstu stoji " udario policajca koji ga je upozorio da prestane sa vikom i galamom. " " Tom prilikom, policajac je lakše povređen."Ako ga je udario, a policajac povređen , onda je to napad na službeno lice i samim tim krivično delo BEZ SUMNJE. I zašto kriti kriminalce miza inicijala? Pravnička kvazi terminologija nam je došla glave i dovela nas do icvice provalije a mi svakim danom srljamo krupnim koracima napred !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna