Autor: Nova ekonomija

Info
17.10.2019.
19:15
Komisija za zaštitu konkurencije kaznila je sa 60 miliona dinara osam preduzeća koja su imala tajni dogovor da koordiniraju učešće u javnim i drugim nabavkama.
  • Ivana Ilov

    18.10.2019 06:26
    Ilirska cesta 12
    Srpska posla. Nije ta uzrecica tek tako u narodu od doba Turaka.
    Dosla strana firma u Izvrsno vece na tender za filtraciju vode u jednom selu u Vojvodini.
    Doslo 11 ponuda od kojih samo 2 vazece. Nasa strana i jedna iz Beograda od nekog fakulteta...otkad se fakultet moze prijaviti na javni tender? Idemo dalje. Izabrali su Fakultet i naravno nase pravo kao izgubljenog na tenderu je da proverimo sledeci dan po zakonu dokumetaciju tog sto je pobedio: i vidi vidi nema bancne garancije nego dali akceptni nalog koji nije u funkciji vec godinama, nisu dali poslovanje za zadnjih 5 godina i niti potvrdu banke o prilivima i poslovanju...i kad smo sve to prijavili pravnica pocela da place...joj nisam ja nista to mi narucio predsednik komisije...u BG smo prjavili i zaustavili tender. I od onda nikad vise nas ne zanima da dajemo ponude ili da radimo u Srbiji. Ne hvala.
  • JS

    17.10.2019 23:08
    Ostali namestaci
    A ostali su clanovi stranke..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna