Autor: Politika, Tanjug

Info
18.10.2019.
16:16 > 20:41
Do kraja ovog meseca trebalo bi da bude potpisan pravilnik o uslovima za licenciranje organizatora turističkih putovanja koji bi trebalo da donese veću sigurnost putnicima.
  • Kaćanka

    19.10.2019 17:31
    KonTiki samo
    Papir trpi sve, cuj sad ovo....novi Pravilnik....ma kakav bre novi kad se ni starog nisu pridrzavali....svi seru pa se mazu.....prevare, zatvore, otvore novu opet prevare....ajd bre svaka šuga otvara agenciju...sve bih ja to u prdekanu zajedno sa ministrom a ne....zapalio se bus posle 55 km...i ko je kriv, sam si kriv!!
  • /

    19.10.2019 13:34
    /
    lapsus, treba da stoji:
    ovo je umesto radikalskog poreza na mobilne telefone
  • Mare

    19.10.2019 12:55
    Mare
    Pa to je normalno svugde na zapadu. Svaka agencija za turizam mora da ima depozit u banci kao garanciju za svoje klijente. Pa ni zgradu nemozete napraviti ako firma nema depozit od najmanje dva miliona eura.
  • Dukljanin

    19.10.2019 02:43
    Turizam
    Pod broj jedan...JUTA je famozna organizacija koja uzima novac nizasta i nicemu ne sluzi .Ta famozna YUTA nije nikakva sigurnost punicima ni agencijama.Drugo...Ovo oko licence i takozvanog novog pravilnika su obicne glupisti samo su jos vise zakomplikovali situaciju.Sto se tice osiguranja..Putnik je taj koji odlucuje dali ce biti osiguran i.platiti to osiguranje..Ako ga uplati za to dobija validnu polisu...Kakvo ptoveravanje dali je putnik.osiguran...Ovo sa famoznim karticama za vozace je postala smejurija...Prevoznici su podbeli zahteve za te kartice nadlezni su pojedinim.izdali iste a vecini dali potvrde stim da ce originalne kartice dobiti u januaru 2020..To policija zna dobro medjutim uvek ima pametnjakovica koji hoce da se isgaknu u svojoj gluposti i da se izivljavaju...
  • /

    18.10.2019 21:58
    /
    u prevodu-poskupljuju letovanja

    ovo je umesto radikalskog poreza na putovanja.
    rusi su spustili gvozdenu zavesu oko smrdije
  • Mlica

    18.10.2019 21:10
    glupost
    I do sada sub agenti nisu ni za sta odgovarali vec organizator putovanja.Postoje godisnja osiguranja i o tome ne mora agencija biti upoznata a moze se putovatii bez osiguranja. Zanima me zasto postoji Juta kada osiguranje placa a ne oni.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna