Autor: RTS

Info
03.11.2019.
07:27
Svečani doček prvog operativnog borbenog lovca "F-35A" Džoint-srtajka, koji je kupilo holandsko ratno vazduhoplovstvo, pretvorio se u potpuni fijasko jer su vatrogasci zaduženi za pozdrav umesto vodenim topovima, avion isprskali korozivnom penom za gašenje požara.
  • Crva

    03.11.2019 16:08
    @mrva
    Hahaha majstore, ovo za odbijanje sam ja shvatio više onako kao "iš iš zli radaru bježi odmene".
  • ...

    03.11.2019 12:41
    Naš narod bi rekao - "Nije žvaka za seljaka". Naravno, te se ne odnosi na ljude sa sela, njima svaka čast. Termin seljak se odnosi na većinu ljudi koji su sada u gradu.
    Holanđani su inače prilično propali, zbog decenijskog utiacaja slobode droga.
    NE priča se, ali nije džabe njihova vlada reagovala sa zabranama.
    Na priimer, poznato mi je da se trenutno samo u Holandiji može desiti da kompletne pakete ne prosleđuju preko svoje javne pošte i ne drže se propisanih ugovora.
    A one koje prosleđuju, kasne užasno, i po više od mesec dana.
    Jednostavno, ne radi im se.
    A rekao bih da mrze kineske pošiljke. Kome se zadesi da pošiljka ide preko Holandije, bolje da je zaboravi.
    Jednostavno, narod im je pomerio...
  • mrva

    03.11.2019 08:33
    Hahaha "Džoint-strajk"... prevodiocu se ucinilo duhovito kada se prevede i napise pa mu se svidelo...:) JSF-Joint Strike Fighter je bio naziv programa od pre oko 30 godina u kome su se takmicila dva prototipa, Boingov X-32 i Lokidov X-35 za novog američkog lovca. Ovaj drugi je pobedio i kasnije ce prerasti u F-35... Nisam cuo da danas iko vise koristi naziv "Džoint strajk"... zvanicno se taj lovac oznacava kao F35 ligtning 2...

    "Međutim "F-35A" je "nevidljivi" avion i obložen je veoma osetljivim premazom koji odbija radarske signale, a koje može da ošteti vatrogasna pena"

    Premaz vise upija radarske signale jer da odbija bio bi "vidljivi"...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna