Autor: Tanjug

Info
04.11.2019.
11:16
U Austriji je od 1. novembra na snazi zabrana pušenja u svim ugostiteljskim objektima, a samo par dana od primene zakona zabeleženo je i prvo hapšenje.
  • Steva

    05.11.2019 11:32
    Evo nove mode i novog poreza na budale.pa kad je pusemje tolki problem u svetu sto nezatvore fabrike cigareta.to je samo ukaluplkivanje naroda u neke zamisljene tokove ap otrosnja ce biti veca.isto tako i sa alkoholom po zapadu a nakraju te posalju u penziju kao alkosa naprimer svedska.uprincipu uskracivanje ljudskih prava i podsticaj potrosnje istih na kulturan nacim.da bi neko ostvario svoj neki cilj.dokle drzave nisu vaspitale decu i vodile na ovakav nacim brigu o stanovnistvu narod bio zdraviji i deca vaspitanija pa ti g
    ledaj
  • Duki

    04.11.2019 11:36
    Uređena država!
  • nepušač

    04.11.2019 11:24
    :(
    Blago njima. Da li ćemo mi ikada doživeti da se kod nas taj (uveliko donet) zakon i sprovede!? Hoćemo li ikada oterati kiseli smrad iz raznih kancelarija (školskih, fakultetskih, sudskih, zdravstvenih, ...), gde uvek pravo imaju (starije) osobe (zemljano žute boje kože), trulih zadaha, večitog besa i nezadovoljstva "utopljenog" u moru dima?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna