Autor: 021.rs

Info
18.11.2019.
15:52 > 16:35
Milutin Jeličić Jutka tužio je dnevni list Danas jer je preneo izjavu podrške koju je "Ne davimo Beograd" uputio žrtvama njegovog seksualnog uznemiravanja.
  • Novosađanka

    18.11.2019 17:58
    Mordor
    U normalnim državama za ovakvo šta pada vlada. U našoj domojebini čovek koji seksualno zlostavlja žene je na funkciji i tužaka se, takođe i onaj koji novinarima pali kuće, nalogodavac.
    A da ne pominjem predsednika koji svoj narod naziva ološima pa mu pozli zbog novinarskog pitanja i njegovog štićenika koji plagira doktorat pa se tužaka na odluku. Mi živimo Matrix.
  • ideolog

    18.11.2019 17:03
    idi begaj
    Da bi nekome bio povredjen ugled i dostojanstvo, kao i nanet dusevni bol, trebao bi sve prethodno navedeno da poseduje. Gospodin Jutka se bas i nalazi na toj poziciji, zato sto nista od toga i ne poseduje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna