Autor: Beta

Info
21.11.2019.
11:12
Vožnjom narandžastog autobusa brendiranog simbolima kampanje, od Terazija do Slavije u Beogradu, u petak, 22. novembra će početi kampanja "16 dana aktivizma protiv nasilja nad ženama".
  • Александар

    21.11.2019 13:15
    Само питам...
    А шта ћемо са насиљем над мушкарцима?
  • prcač

    21.11.2019 12:44
    pr***e u hipotalamus
    Koja nju-ejdž pr***na u mali mozak....)))
  • ?

    21.11.2019 12:20
    guska u magli
    mogli bi oni tako svaki dan, socijalne službe ionako ničemu ne služe, najbolje je da ih se ukine i da se samo UN i EU preporuke i smernice ovde sprovode .
  • Marko

    21.11.2019 12:19
    novo vreme nove ludarije
    E baš će autobus i vaša vožnja u njemu nešto pomaći u pravcu u kome je potrebno... Naravno, ovo je marketinški najbolje jer je eto vidljivo, a i najlakše - vozamo se i dele se neki leci... Ja u ovom vidim samo trošak potrošenog benzina i zagađenje vazduha.

    Da li su vam pale na pamet mere upristojavanje društva (i muškaraca i žena) na svim nivoima i smirivanje istog (finansijaska stabilnost i nezavisnost, smanjivanje stresa na radnom mestu, na ulici, u zgradi, mogućnost da porodica ode jednom godišnje na zimovanje i letovanje a bez kredita), ulepšavane i olakšavanje naših života (parkovi, parkinzi, pristojan javni prevoz, čiste ulice, pristojna komunikacija na medijima uključujući i eliminisanje Zadruge i sl. primitivuka u kojima se promoviše nasilje i forsiraju prostačine)???

    Ukratko: u Švedskoj ne postoji narandžasti autobus na frekventnim mestima, ali postoji pristojnost, red, svest o potrebi poštovanja svakoga kroz vekove...
  • Slanina

    21.11.2019 11:30
    A sima?
    Hoce li i sima spasic sa aktuelnom vlascu da nam prica protiv nasilja nad zenama? Samo pitam... Stvarno ne mogu njegovo ime napisati velikim slovima, koliko god se trudio.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna