Autor: Beta

Info
22.11.2019.
19:39 > 20:38
U Osnovnom sudu u Nišu počelo je suđenje vozaču preduzeća "Koridori Srbije" Dejanu Stanojeviću (35) zbog sumnje da je 31. januara ove godine "škodom superb" izazvao nesreću na naplatnoj rampi Doljevac, u kojoj je stradala Stanika Gligorijević (52), dok je još pet osoba povređeno, a među njima i tadašnji direktor "Koridora Srbije" Zoran Babić.
  • Mile

    23.11.2019 08:55
    "Na najveći broj pitanja sudije Miška Radivojevića i advokata Bože Prelevića, koji zastupa supruga nastradale Stanike Gligorijević, Stanojević nije odgovorio."
    Pa normalno da nije znao kad ga verovatno nisu dovoljno i adekvatno instruirali.
  • Dr

    22.11.2019 23:23
    nešto smrdi
    Sve je pod velom tajne.Tužilaštvo ne može da dođe do originalnih snimaka,optuženi se ne seća ničega čak ni onoga što mu ide u prilog.Sve to probuđuje OZBILJNU SUMNJU u ceo slučaj.Zašto Tužilaštvo ne hapsi sve redom odgovorne za ometanje istrage ako je Predsednik video originalni snimak,hapsi i zatvaraj i njega.Ovo više nema veze sa POLITIKOM,ovo je test za Ustav,Zakon,Pravo SRBIJE.Ili smo DRŽAVA ili NISMO.Jedino mi nije jasan zahtev Tužilaštva da optuženi bude zatvoren na 5 godina i za isti period ne sme upravljati motornim vozilom.Jel to greška i gde to zatvoren voziš.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna