Autor: Beta

Info
03.12.2019.
19:38
Predsednik Demokratske stranke (DS) Zoran Lutovac izjavio je danas da "nema sukoba" među članovima DS, odnosno da postoji "ogromna većina koja podržava zvaničnu politiku stranke i manjina koja ima pristup pre svega režimskim medijima i koja stvara utisak podela".
  • Samo posmatram

    04.12.2019 21:04
    @Posmatrač
    ”Biće da je tebi Lutovac ipak draži od odgovora na moje logično pitanje.“

    “Upiši” se u DS, pa se raspituj do mile volje....
  • Paja

    04.12.2019 18:23
    Kad će se Lutovac probuditi
    Vreme je da svi političari pa i oni iz opozicije shvate da omladina nije njihovo topovsko meso.
  • Posmatrač

    04.12.2019 17:46
    @Samo posmatram
    Ne razumem,jel si se ti to zabrinuo za Lutovca ili Ds. Ja se ne brinem ni za DS,ni za Lutovca a još manje za ovu nakaradnu vlast a pogotovo ne za onog dežurnog zaštitnika lika i dela AV iz Dezinformera.Biće da je tebi Lutovac ipak draži od odgovora na moje logično pitanje.
  • Laloš

    04.12.2019 07:30
    @lala
    E, moj lalo, gledaj ti svoga Vučića, mani se ti Lutovca!
  • Samo posmatram

    04.12.2019 07:25
    @Posmatrač
    “..Budite precizniji u izjavama ko su konkretno osobe u DS koji žele da ruše stranku da možemo i mi sa strane da procenimo da li ste u pravu...”

    A, ti si se baš zabrinuo za DS, kao i onaj veliki dušebrižnik Vučićević iz Informera!
  • lala

    04.12.2019 01:11
    e moj lutovac ..
    bled , neubedljiv , mlak , jednom recju: nesposoban !! da li je iko cuo za ovog predsednika ds ?!? a kad se setim , ko je sve vodio ds .. i ti da nesto promenis i vodis stranku , kakva je nekad bila ds ??tebe cak i ne napadaju po medijima , jer si im potpuno nebitan !!ovi , posle zorana , bas se trudili da upropaste ds , al ti si uspeo !!posle tebe , gasi se svetlo ... onakva stranka ...!
  • /

    03.12.2019 23:21
    /
    kao sto su ex radikali dosli na vlast
    tako ce i ex dsovci doci na vlast samo da se sistem ne menja

    u suprotnom ce proci kao jedini premijer srbije
  • Posmatrač

    03.12.2019 20:09
    Ostaju dileme
    Da li su Lečić i Balša Božović pučisti ili imaju legitimne primedbe na rad Glavnog odbora stranke i politike koju stranka vodi.Ne bih baš rekao da su pučisti..Upravo su njih dvojica bili među najaktivnijim članovima koji su ulazili u klinč sa poslanicima vladajuće koalicije.Nešto tu da budem fini ,smrducka u izjavi g.Lutovca.Budite precizniji u izjavama ko su konkretno osobe u DS koji žele da ruše stranku da možemo i mi sa strane da procenimo da li ste u pravu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna